Unik-ID

Identiteit

Identiteit

BETOVERENDE KERST. Inpakken en uitpakken met licht.

Cofinimmo is een Belgische vastgoedmaatschappij die investeert in kantoorgebouwen, serviceflats, verzorgings- en rusthuizen. Om haar belangrijkste klanten te laten voelen dat de kantoorgebouwen van Cofinimmo zijn, pakken we in 2012 uit met een unik-id. Maar eerst: inpakken!

Het is bijna Kerstmis, tijd dus om de kerstboom boven te halen. En wat voor een: Alle structuurelementen uit de omgeving worden ingezet als kerstboom. De noodtrappen en de kronkelende beukenhaag die door het gebouwenpark slingeren, worden letterlijk bekleed en uitgelicht door de 1000 meter LED-verlichting: een bijzonder lichtspektakel dat tijdens de donkere winterdagen zorgt voor een oogverblindend resultaat.
Onze kerstboom is klaar, en dan nu: pakjes! Over de hele site verschijnen 60 zwevende pakjes van 50 cm groot: goud, blauw en Cofinimmo-rood. Het lijkt wel een sprookje.
Bijna Kerstmis, de rode pakjes komen dichterbij, tot aan de verschillende hoofdingangen. Want Cofinimmo komt naar je toe: met een kerstwens, informatie over dit mooi verpakte concept en 12 muntjes: voor elke maand van het jaar een frisse start.
Bredepleinstraat 27
3190 Boortmeerbeek
B.T.W.-BE-0666.907.563
Op zoek naar verbinding?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Volg ons op social media