Unik-ID
Events

BIJZONDERE ONTWIKKELINGEN. Voorbij de plankenkoorts van een psychose.

In september 2019 begint de vierde Open Geest voorstelling van Te Gek!?: een theatertournee waarbij Sven van unik-id deze keer letterlijk mee op de planken staat naast Rick de Leeuw.

Als je al wat rondgekeken hebt op onze website, is het je waarschijnlijk al opgevallen dat de sector welzijn en geestelijke gezondheid ons nauw aan het hart ligt. Dat komt omdat Sven in zijn jonge leven zelf al af te rekenen kreeg met twee psychoses.
Doorheen de jaren heeft Sven zijn waanzin met vallen en opstaan leren beheersen. Zijn waanzin mogen vertalen naar kunstinstallaties en performances hebben zijn terugkeer naar de realiteit gemakkelijker gemaakt. Rick sleet zijn jeugd in de grauwe werkelijkheid van een katholiek jongensinternaat. Zijn nauwelijks te stillen drang naar onafhankelijkheid als gevolg van zijn verblijf daar, weerklinkt in veel van zijn werk.
In Bijzondere Ontwikkelingen gaan ze samen op zoek naar het verband tussen ‘gekte’ en ‘creativiteit’ en naar het inspirerende verschil tussen ‘normaal’ en ‘iets minder normaal’.
Bredepleinstraat 27
3190 Boortmeerbeek
B.T.W.-BE-0666.907.563
Op zoek naar verbinding?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
Volg ons op social media